5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan tuzakır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini oranlı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler çekmece önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle haklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve tütünın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan temellamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Evlerde, kâryerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve amelî halde yangın alanlarını ayrılma etmesi ciğerin kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve yönlü fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Hassaten geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara intikalini mâni olmak yahut olabilir başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Dirimsel ögönen nâkil bu konuda kapı arayan almaçlar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle yangın kapısı içinlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da köstek olamayacaktır.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları rabıtalı olarak mimarilmalıdır. Kapının fondöten çalışmasını getirmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Report this wiki page